Moet ik mijn cloud opnieuw koppelen als ik uitlog?

Nee. GoWelp onthoudt welke cloud bij je account hoort, ook als je uitlogt en weer inlogt. Alleen op een nieuw apparaat of in een andere browser koppel je de cloud één keer opnieuw.

Moest je tóch opnieuw koppelen? Druk dan eerst op Ctrl en F5 om de nieuwste versie van GoWelp te laden. Soms staat er nog een oude versie open in een tabblad. Zie ook hoe ik zeker weet dat ik de nieuwste versie zie.

Staat je vraag er niet bij?

Stel je vraag per mail, dan helpen we je verder. We reageren doorgaans binnen één werkdag. Een screenshot helpt ons enorm.

Mail help@gowelp.nl