Twee mensen hebben tegelijk iets ingevoerd en nu klopt het niet meer

Het is niet de bedoeling dat twee mensen tegelijk wijzigen. Er mag steeds maar een apparaat tegelijk schrijven. Wil iemand anders iets aanpassen, dan klikt die persoon op "Bewerken overnemen".

GoWelp laadt dan eerst de nieuwste versie uit je cloud, zodat niemand per ongeluk het werk van de vorige schrijver overschrijft. Inzien kan intussen altijd, door iedereen.

Zie je dat iets niet is opgeslagen? Dan stond dat apparaat waarschijnlijk op Alleen lezen. Neem het bewerken over en doe het opnieuw.

Staat je vraag er niet bij?

Stel je vraag per mail, dan helpen we je verder. We reageren doorgaans binnen één werkdag. Een screenshot helpt ons enorm.

Mail help@gowelp.nl